Bărbat, arestat preventiv pentru furt calificat. Ce a sustras

Bărbat, arestat preventiv pentru furt calificat. Ce a sustras
Un bărbat bănuit de comiterea mai multor infracţiuni a fost depistat şi reţinut pentru 24 de ore în urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv.

Persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Cășeiu, ar fi sustras în perioada 9-10 august un laptop dintr-o locuință din satul Urișor, cauzând un prejudiciu în valoare de circa 5.700 lei. 

"De asemenea, în urma probatoriului administrat s-a stabilit că, în aceeași perioadă, persoana reţinută a împrumutat un autoturism pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere", au precizat poliţiştii. 

Mai mult, la data de 30 august, persoana identificată ar fi sustras suma de 2.700 lei de la un bărbat, în timp ce se afla în parcul Piața Bobâlna din municipiul Dej.

Sâmbătă, 5 septembrie, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Comenteaza