Bani găsiţi pe o stradă din Cluj-Napoca şi predaţi poliţiei. Se caută persoana care să revendice suma pierdută

Bani găsiţi pe o stradă din Cluj-Napoca şi predaţi poliţiei. Se caută persoana care să revendice suma pierdută

O femeie din Cluj s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a preda un plic ce conţinea o sumă considerabilă de bani. Deocamdată poliţiştii nu au cui să îi restituie deoarece nimeni nu a revendicat suma pierdută. 

"La data de 24 martie a.c., în jurul orei 11.30, o femeie s-a prezentat la o secție de poliție din municipiul Cluj-Napoca, unde a predat un plic care conținea o sumă considerabilă de bani.

Aceasta a declarat polițiștilor faptul că la data de 22 martie, în jurul orei 15.00, a găsit acea sumă pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

Pe aceasta cale, dorim să mulțumim femeii pentru spiritul civic de care a dat dovadă și totodată să găsim modalitatea prin care banii să ajungă la proprietar, deoarece, până în acest moment nicio persoană nu a revendicat suma pierdută.

Drept urmare, dacă sunteți proprietarul acestui bun, vă rugăm să vă adresați Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și să comunicați colegilor suma pierdută și locația aproximativă, în vederea recuperării prejudiciului", anunţă IPJ Cluj. 

Comenteaza