Bani europeni pentru instruirea angajaţilor din aeroporturile din România, la Cluj. Ciceo: "angajaţii din România nu sunt cu nimic mai prejos decât angajaţii aeroportului din Frankfurt

Bani europeni pentru instruirea angajaţilor din aeroporturile din România, la Cluj. Ciceo:
Angajaţii aeroporturilor din România au aceleaşi standarde ca lucrătorii din restul aeroporturilor europene, sunt primii dintr-o industrie care şi-au aliniat standardele la cele europene, spune directorul aeroportului din Cluj, David Ciceo, la o conferinţă finanţată cu bani europeni în care câteva sute de angajaţi primesc formare profesională.

"Angajaţii aeroporturilor din România nu sunt cu nimic mai prejos decât angajaţiii aeroportului din Frankfurt", spune el la conferinţa de diseminare a rezultatelor unui proiect cu finanţare europeană în valoare de 1,5 milioane de euro, sumă din care 98% a fost asigurată gratuit. Cu aceşti bani, un număr de 600 de angajaţi ai aeroporturilor din Bihor, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Iaşi, Maramureş, Timiş şi Sibiu primesc instruire, din ianuarie anul trecut şi până la sfârşitul acestui an. Proiectul implică 30 de sesiuni de formare, opt sesiuni de protecţia mediului şi patru şedinţe ale comisiei de specialitate privind dezvoltarea resurselor umane din aeroporturi. 20% dintre cursanţi sunt angajaţi ai aeroportului din Cluj, de altfel proiectul a fost câştigat de Asociaţia Aeroporturilor din România, care a fost înregistrată juridic la Cluj şi al cărei preşedinte este directorul aeroportului clujean, David Ciceo.

Vezi mai jos ce spune Ciceo despre proiect

Comenteaza