Avocatul lui Bica atacă decizia de arestare preventivă: "Există contradicţii majore" VIDEO

Avocatul lui Bica atacă decizia de arestare preventivă:
Avocatul lui Radu Bica, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, cel care a fost arestat sub acuzaţia de luare de mită, acuză decizia instanţei şi spune că nu există suficiente probe care să susţină acuzaţia.

Radu Bica a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de luare de mită. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean a fost reţinut luni de procurorii DNA, iar aseară magistraţii Curţii de Apel l-au trimis după gratii. Apărătorii lui Bica au depus recurs, care se va judeca săptămâna viitoare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Şedinţa de judecată a durat mai bine de cinci ore, timp în care Radu Bica a dat mai multe declaraţii în care şi-a susţinut nevinovăţia. Apărătorii săi spun că nu există suficiente probe care să dovedească acuzaţia adusă clientului lor.

"Eu personal consider soluţia incorectă. Consider că nu se îndeplineau condiţiile legale pentru măsura arestării.  Este luare de mită? În opinia mea nu, şi după poziţia apărării nu este. Există o serie de contradicţii majore între poziţia propusă de ministerul public şi probele din dosar", spune avocatul lui Bica, Mihai Neamţu.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Călin Fedeleş

Comenteaza