Foto Avocat: „Clujul seamănă cu o femeie superbă, îmbrăcată minunat, dar plină de boli venerice”

Avocat: „Clujul seamănă cu o femeie superbă, îmbrăcată minunat, dar plină de boli venerice”
| Foto: facebook.com/visitclujnapoca

O avocată din Cluj susține că primarul municipiului Cluj-Napoca și consilierii locali au uitat de celelalte cartiere și își fac imagine doar pe „spatele” investițiilor din centrul orașului.

Elena Claudia Țicudean și-a exprimat nemulțumirile într-o postare pe rețelele de socializare în care afirmă că, cei din centrul Clujului trăiesc ca în Austria, iar cei din restul cartierelor, precum în URSS.

Orașul nostru de cinci stele

Consililul local a anuntat cu surle si trambite o alta strada smart in centru, invenstitii, milioane, piste de biciclete, wireless, bullshit. Eu ma intreb doar cu cat e mai mare impozitul pt proprietatile aflate in centru in comparatie cu cele din cartiere. Dupa umila mea parere cam cu 1000 de ori mai mare. Pt ca no, aia din centru traiesc in Austria si noi restul in URSS.

La acest moment Manasturul e plin de gunoaie, cersetori cu fanfare care pretind ca respecta datinile si idioti care cred ca li se manifesta masculinitatea prin numarul de petarde aruncate „pe minut. Probabil d-ul primar si consilierii calca prin cartiere doar in campanii si habar nu au care-i realitatea. Daca nu este asa trebuie sa-i banuiesc de rea credinta.

Dar viata merge inainte, nu-i asa? I love Cluj isi face treaba, a aratat tarii ca suntem un oras smart, oamenii sunt civilizati, sunt altfel, doar ca nu prea avem politie locala. Sau avem da' nu se stie manifesta pt ca tot ce inseamna siguranta cetateanului nu a prea fost asimilat la Spiru Haret?

Si uite asa, Clujul seamana cu o femeie superba, imbracata minunat, dar plina de boli venerice!”, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Avocat: „Clujul seamănă cu o femeie superbă, îmbrăcată minunat, dar plină de boli venerice”

Comenteaza