Avionul cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost redirecționat la Cluj

Avionul cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost redirecționat la Cluj
| Foto: Mediafax

Avionul care aducea Lumina Sfântă de la Ierusalim, pentru credincioşii din Mitropolia Ardealului, sâmbătă seara, și care trebuia să aterizeze la Sibiu, a fost redirecţionat către Cluj.

Zeci de preoţi din judeţele Sibiu, Hunedoara şi Alba au venit, sâmbătă seara, în Aeroportul Sibiu, unde ar fi trebuit să aterizeze aeronava de mici dimensiuni care aducea Lumina Sfântă de la Ierusalim, însă avionul nu a putut ateriza.

Din cauza plafonului de nori prea coborât, aeronava fiind direcţionată către Cluj.

Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, care aştepta Lumina Sfântă în Aeroportul Sibiu, a declarat că, la Mitropolie, va ajunge o delegaţie de la Braşov, pe cale rutieră, care a luat Lumina Sfântă de la delegaţia care a aterizat pe Aeroportul „Henri Coandă”, potricit Mediafax.

„Avionul aterizează la Cluj şi din CLuj o să vină pentru celelalte eparhii, pentru Alba şi Deva. O să se întâlnească pe drum, la Alba Iulia sau la Teiuş. Cei de la Braşov au adus cu maşina de la Bucureşti, iar în două ore sunt la mine, în Sibiu. Sibiul va avea Lumină Sfântă. Noi avem păstrată de anul trecut în Catedrală Lumină, dar va veni delegaţia şi cu Lumină de anul acesta”, a declarat ÎPS Laurenţiu Streza.

În Sibiu este cod galben de ploi, până duminică dimineaţa la ora 4.00.

loading...
Comenteaza