Avicii a înnebunit Untold-ul. Publicul a intrat în delir FOTO/VIDEO

Avicii a înnebunit Untold-ul. Publicul a intrat în delir FOTO/VIDEO
Cea de-a doua zi a festivalului Untold a fost dominată, fără nicio urmă de îndoială, de Avicii, DJ la al cărui show au asistat peste 60.000 de petrecăreţi.

Încă dinainte de a urca pe scenă stadionul Cluj Arena era arhiplin, iar festivalierii aşteptau cu nerăbdare începerea spectacolului. Dacă în tribune se mai găseau locuri goale, pe gazon oamenii stăteau aproape lipiţi unul de altul.

După cum era de aşteptat, în momentul în care artistul s-a instalat la butoane şi din difuzoare s-au făcut auzite primele acorduri mulţimea s-a transformat într-o mare uniformă, toţi cei prezenţi vibrând şi dansând în acelaşi ritm. 

Printre piesele mixate de Avicii s-au regăsit, desigur, consacratele "Wake Me Up", "You Make Me", "X You", "Hey Brother" şi "Addicted to You", la auzul cărora festivalierii au intrat în delir, dar şi unele mai puţin cunoscute publicului larg, însă la fel de apreciate.

Spre finalul showului său suedezul a adresat câteva cuvinte celor prezenţi, spre enorma delectare a petrecăreţilor, reuşind astfel să-i cucerească şi pe cei mai sceptici dintre festivalieri. Prestaţia sa s-a încheiat în stil grandios, cu un fabulos foc de artificii.

Tim Bergling, născut în 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele scenic Avicii, este un DJ, remixer și producător muzical suedez. În 2012 s-a clasat pe locul 3 în topul anual "Top 100 DJs" publicat de către revista DJ Magazine, iar în 2013 a repetat performanța. El a fost nominalizat de două ori la Premiile Grammy, în 2012 pentru piesa "Sunshine" în colaborare cu David Guetta și în 2013 pentru piesa "Levels".

Printre influențele lui Avicii se numără Tiësto, Daft Punk, Laidback Luke, Steve Owen, Axwell și Victor Chandler."Întotdeauna am fost prezent în muzică și am crescut cu rudele mele mai mari. De asemenea, am avut mai multe influențe în ceea ce privește gustul meu față de muzică. Sunt mulți alți oameni care m-au influențat, dar cred că cei care m-au influențat cel mai mult, în afară de managerul meu, au fost băieții din Swedish House Mafia și Eric Prydz, ei au fost cei care m-au introdus în lumea house-ului", declara artistul în aprilie 2011.

Comenteaza