Autostrada Transilvania: Câștigător pe lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș

Autostrada Transilvania: Câștigător pe lotul Suplacu de Barcău – Chiribiș

Asocierea Constructii Erbaşu – Vahostav – SK A.S. a fost desemnată câştigătoarea pentru proiectarea şi execuţia tronsonului de autostradă Suplacu de Barcău - Chiribiş, contract de 542,95 milioane lei fără TVA, a anunţat CNAIR.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Luni, 06.09.2021, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului 'Proiectare şi execuţie pentru finalizarea Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea, Secţiunea 3C: Suplacu de Barcău – Borş, Subsecţiunea 3C1: Suplacu de Barcău - Chiribiş (km 4+200 - km 30+550)'. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea Constructii Erbaşu (lider de asociere) – Vahostav – SK A.S., cu preţul de 542.956.612,32  Lei fără TVA.

 Durata contractului este de 24 de luni, din care 6 luni perioada de proiectare şi 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie ofertată este de 10 ani. Lungimea tronsonului este de 26,35 km.

 În cadrul contractului, antreprenorul va realiza mai multe lucrări de artă complexe, incluzând 3 viaducte, 8 pasaje şi 8 poduri, printre care unul de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.650 m, Pod peste lac de acumulare la km 6+655.60.

 "Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire", arată CNAIR.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza