Video Autostrada Sebeș - Turda. Se montează grinzi și se lucrează la bretelele viitorului nod rutier

Autostrada Sebeș - Turda. Se montează grinzi și se lucrează la bretelele viitorului nod rutier

Pe Lotul 1 al Autostrăzii 10 Sebeș - Turda, principalul punct de interes al antreprenorului îl constituie, în aceste zile, viitorul nod rutier Alba Iulia Nord. În zonă era un adevărat furnicar de utilaje, așa cum nu s-a mai văzut până acum la firma Pizzarotti, pe acest tronson.

Se lucrează la înălțarea bretelelor de încărcare / descărcare a traficului prin sensul giratoriu existent la ieșirea din Alba Iulia spre Cluj-Napoca, iar macaralele de la firma Deme ridicau și montau grinzile pe a doua deschidere dinspre nord a viaductului care va supratraversa calea ferată, scrie ZiarulUnirea.ro.

 

Se lucra și la viitoarea supratraversare pe care drumul național o va avea la autostradă, dar cea mai serioasă activitate era pe dealul de la Pârâul Iovului. Aici, zeci de utilaje ale firmei Marcu Company, probabil cel mai puternic prestator de pe lotul 1 al Autostrăzii Sebeș - Turda, lucrau la decopertare. Se continuă cu terasarea dealului iar o parte din pământul excavat va fi folosită pentru ridicarea terasamentelor.

 

Comenteaza