Foto Autostop cu DRICUL: „Există un pasager tăcut (...) E în regulă?” / „Nimeni nu va vedea cadavrul”

O femeie care voia să ajungă din Timișoara în Sibiu a folosit o platformă de ride-sharing, însă oferta primită pentru transport a fost cu o mașină mortuară, cu tot cu defunctul în ea.

Vechea glumă cu „unii mor ca să se plimbe cu mașina asta” pare că i-a fost făcută la figurat și unei femei din Sibiu, care dorea să se întoracă din Timișoara înapoi în orașul în care locuiește.

Lexa F. a căutat pe platforma de ride-sharing Bla-Bla Car o cursă care să o ducă la destinație, însă oferta primită e ireală.

Viața bate filmul DE FIECARE DATĂ!! Conversația nu e preluată de pe net, am purtat-o eu, aseara, cautand transport de la Timișoara la Sibiu - a postat femeia pe Facebook.

„Pasagerul e mort. E în regulă? (...) Nimeni nu va vedea cadavrul”

Conversația a decurs ireal, parcă desprinsă dintr-un scenariu de film.

„Bună. Mașina este un dric. Există un pasager tăcut. Trebuie dus în pădure. Vă rugăm să trimiteți o cerere de rezervare”, i s-a răspuns inițial femeii care era în căutarea unei mașini pentru destinație.

Aceasta i-a răspuns „șoferiței” cu oferta că a trimis cerere și a întrebat dacă într-adevăr celălalt pasager este chiar o persoană decedată.

La mai puțin de 10 minute a venit și răspunsul halucinant: „Da. E în regulă?”.

După acest răspuns șocant, femeia era nedumerită și a întrebat de ce trebuie dus mortul în pădure și a primit explicația că acolo se află cimitirul și acolo este destinația la care trebuie să livreze.

Mai mult, „șoferița” i-a garantat femeii că „nimeni nu va vedea cadravrul”, iar în acel moment a fost nevoită să refuze politicos „oferta unică”.

Comenteaza