Au luat la bătaie un tânăr. Unul a fost prins de poliţişti dar e liber pentru că nu prezintă pericol social

Au luat la bătaie un tânăr. Unul a fost prins de poliţişti dar e liber pentru că nu prezintă pericol social
Agresorii tânărului luat la bătaie din senin pe strada Dunării din Cluj-Napoca au fost identificaţi de poliţişti.

Unul dintre cei doi e acuzat vătămare corporală gravă şi e urmărit penal, e vorba de un bărbat de 27 de ani care, spun poliţiştii, împreună cu un alt tânăr, l-ar fi agresat fizic prin lovire cu pumnii, picioarele și un baston telescopic pe un tânăr de 23 ani, în timp ce se aflau în spatele unui imobil de pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Bărbatul, Iosif E., a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei pentru arestare preventivă timp de 29 de zile, propunere care a fost însă respinsă de instanţă pentru că nu ar reprezenta pericol social. În schimb tânărului i-a fost interzis să părăsească ţara. Al doilea suspect e un tânăr de 22 de ani, care a plecat din ţară între timp.

În urma loviturilor primite, victima a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare peste 60 de zile de îngrijiri medicale.

Alex, tânărul agresat, povesteşte că a fost claxonat de mai multe ori în trafic, pe drumul spre casă. Când a parcat în faţa blocului, din maşina aflată în spatele său au ţâşnit două persoane. "Au venit la mine şi m-au luat direct la bătaie", spune Alex. "Eu le-am explicat: de ce claxonezi, nu vezi că vreau să intru în spatele blocului? Şi m-au lovit fără să stea pe gânduri, cu bastonul. I-am văzut. aveau şapcă şi glugă ca să fie mai greu de identificat". Unul dintre cei doi agresori avea şi un cuţit.

Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. În urma bătăii încasate, Alex a ajuns la urgenţe. "Am fost operat de fractură de mandibulă", spune Alex. "Am două plăcuţe de titan şi 9 şuruburi şi o să fiu imobilizat cel puţin o lună. Din ce-am înţeles de la medicul legist s-a mai întâmplat săptămâna asta o chestie asemănătoare". Vezi aici detalii

 

Comenteaza