Au furat din mai multe maşini, dar au fost prinşi. Poliţiştii dejeni au reconstituit fapta FOTO/VIDEO

Au furat din mai multe maşini, dar au fost prinşi. Poliţiştii dejeni au reconstituit fapta FOTO/VIDEO
Poliţiştii dejeni au reconstituit ieri după-masă modul în care doi tineri au sustras bunuri din mai multe autoturisme, în Dej, la începutul lunii mai.

Unul dintre hoţi le-a povestit poliţiştilor că a spart geamurile maşinilor cu pumnii, peste care şi-a tras o bluză pentru a se proteja. Acesta a mai explicat că "un prieten" l-a rugat "să-i faca rost" de obiectele furate.

„A spart maşinile şi apoi a intrat în magazinul nostru. Prima spargere a fost la începutul lunii, iar a doua, acum, în 18 mai. Din dubă a furat butelia, mi-a spart parbrizul, iar din magazin nu am putut observa că e multă marfă, dar mi-a forţat valiza. La prima spargere, din maşina verde a furat un GPS", a spus una dintre victime.

"Poliţia Municipiului Dej a identificat 2 tineri de 19 şi 24 de ani, care la începutul lunii mai au săvârşit un număr de 3 furturi prin efracţie la un depozit en-grois şi din 2 autoturisme. Prejudiciul, în valoare de 16.000 de lei, nu a fost recuperat", a declarat comisar-şef de poliţie Ovidiu Cîţcoan, şeful Biroului Investigaţii Criminale Dej.

În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru cei 2 tineri.

Etichete
Comenteaza