Au fost prinşi cei cinci care au ucis în bătaie o profesoară din Turda VIDEO

Au fost prinşi cei cinci care au ucis în bătaie o profesoară din Turda VIDEO
Suspecţi de violare de domiciliu în formă calificată, tâlhărie şi omor deosebit de grav, arestaţi la Cluj. Sunt 5 şi niciunul nu e mai în vârstă de 29 de ani.

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Turda, dar şi specialişti de la Serviciul  de Informaţii şi Protecţie Internă Cluj şi de la Serviciul de Operaţiuni Speciale Cluj. De toţi a fost nevoie pentru a identifica şi depista patru tineri, suspecţi de tâlhărie şi omor deosebit de grav. Este vorba de trei tineri de 29 de ani, unul de 28 şi un al cincilea de doar 20 de ani, toţi din Turda.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că aceştia în seara zilei de 26 februarie au pătruns în locuinţa unei femei în vârstă de 93 ani, de unde, prin violenţe şi ameninţări, au furat mai multe bunuri aparţinând acesteia precum şi surorii sale de 92 ani. Bunurile au o valoare de 2.000 de lei.

Din cauza leziunilor suferite una dintre cele două femei a murit.

Acum cei patru sunt acuzaţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj de infracţiunile de violare de domiciliu în formă calificată, tâlhărie şi omor deosebit de grav. Unul dintre cei cinci, Ioan-Marian C., este acuzat de infracţiunile de complicitate la violare de domiciliu şi tâlhărie. Vineri Tribunalul Cluj a dispus faţă de cei cinci arestarea preventivă pentru 29 de zile.

UPDATE Este vorba de autorii tâlhăriei din casa unei foste profesoare din Turda, ce a fost ucisă în bătaie de agresori.

Fosta profesoară Maria Cerghizan, în vârstă de 93 de ani, a decedat în urma bătăii primite în propria casă în noaptea de 26 spre 27 februarie. Aceasta locuia împreună cu sora ei de 94 de ani, care a fost la rândul ei agresată. Autorii au plecat din locuinţă cu bunuri în valoare de 700 de lei.

Profesoara a fost internată la secţia de terapie intensivă din cadrul Clinicii de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, în stare foarte gravă. "Avea traumatism cranio-cerebral sever", a spus atunci directorul de îngrijiri al spitalului, Monica Costin, "a fost spitalizată în secţia Terapie Intensivă, intubată şi ventilată mecanic cu prognostic rezervat".

Femeia a fost transferată ulterior la Spitalul din Turda, dar a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite. Vezi aici detalii

 

Comenteaza