Au fost anunţaţi că a murit. Ce aveau să descopere când au ajuns la spital

Au fost anunţaţi că a murit. Ce aveau să descopere când au ajuns la spital
Una dintre rude a spus că a fost chemată la spital de cineva de la o firmă de pompe funebre, care s-a oferit să le acorde ajutor pentru înmormântare.

Anchetă internă la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni" din Bucureşti după ce rudele unei femei internată la terapie intensivă au fost sunate şi anunţate că bolnava a decedat. Cel care a sunat reprezenta o firmă de pompe funebre şi şi-a oferit serviciile familiei.

"Am declanşat o anchetă după ce familia unei femei care era în terapie intensivă a fost anunţată că femeia a murit. Am vrea să vedem cine anume a putut da numărul de telefon al familiei înscris pe foaia de observaţie unor persoane de la pompe funebre", a explicat pentru agenţia de presă News.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasar Arseni, dr. Florian Bica.

Reprezentantul spitalului a mai spus că, deşi starea femeii era foarte gravă, aceasta nu era decedată atunci când au fost anunţate rudele să vină la spital. Ulterior incidentului, femeia a încetat din viaţă.

„Nu ştim încă cum a fost posibil să se întâmple aşa ceva. Dar, după ce am primit sesizarea de la ruda pacientei, am declanşat o anchetă. În funcţie de rezultat s-ar putea să sesizăm şi noi, la rândul nostru, organele de anchetă, probabil Poliţia",a afirmat Bica.

 

 

Comenteaza