Atenţie mănăştureni! Se ridică la rând maşinile parcate anapoda pe strada Parâng

Atenţie mănăştureni! Se ridică la rând maşinile parcate anapoda pe strada Parâng
| Foto: Facebook

În dimineaţa aceasta pe strada Parâng din municipiul Cluj-Napoca Serviciul Ridicări Auto din oraş a avut treabă multă. 

În dimineaţa zilei de 11 martie, în jurul orei 9 şi jumătate, pe strada Parâng din cartierul clujean Mănăştur Serviciul Ridicări Auto a luat la rând maşinile parcate pe partea dreaptă. 

Un clujean a avertizat şoferii cu maşinile parcate anapoda pe stradă cu privire la ce îi aşteaptă. "Se iau la rând cele parcate pe dreapta cum urci", a scris clujeanul pe portalul Info Trafic Cluj. 

"5 bucăți în 20 de minute", "Vor umple curtea din Someşeni cu ce e pe Parâng", "... şi numărătoarea continuă", au comentat clujenii postarea. 

De remarcat că nici la intersecţia Câmpului cu Vidraru, laterala magazinului Denver nu mai găşeşti nicio maşină de o vreme. Probabil şi pe acolo au făcut treabă bună cei de la Ridicări Auto. 

Totuşi unii mănăştureni spun că ceea ce se întâmplă este un abuz clar al autorităţilor faptul de a ridica maşinile oamenilor chiar din cartiere, de lângă blocul în care locuiesc, din moment ce nu există locuri suficiente de parcare. Aceştia spun că ridicările ar fi făcute de fapt deoarece firma de curăţenie nu are loc suficient pentru a spăla strada. 

Comenteaza