Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un drum județean din Cluj

Atenție, șoferi! Restricții de circulație pe un drum județean din Cluj
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Consiliul Județean Cluj și-a exprimat acordul în vederea derulării unei activități moto-sportive pe traseul drumului județean DJ 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R”, mai precis pe sectorul cuprins între coada lacului Tarnița și centrala hidroelectrică Mărișel.

Astfel, miercuri, 18 mai a.c., între orele 10.00 și 13.00, va fi impusă o restricție parțială de circulație pe DJ 107P, între km 18+000 și 23+100, sub forma unui program succesiv: 45 de minute trafic închis + 15 minute trafic deschis.

Forul administrativ al județului este un fervent susținător al tuturor activităților sportive, de orice natură, atât din punct de vedere financiar, prin intermediul alocărilor anuale de fonduri nerambursabile, cât și prin punerea la dispoziție, în mod gratuit, a infrastructurii rutiere județene.

Remintim faptul că DJ 107P este în plin proces de reabilitare și modernizare ca urmare a reluării, de către Consiliul Județean, a lucrărilor rămase neexecutate de către vechiul constructor. Lucrările, în valoare totală de cca. 15 milioane de euro, bani europeni, sunt prevăzute să dureze până în toamna anului viitor.

Comenteaza