Atenţie pe unde parcaţi! În Floreşti primiţi "cadou" o pungă de gunoi pe parbriz

Atenţie pe unde parcaţi! În Floreşti primiţi "cadou" o pungă de gunoi pe parbriz
| Foto: Facebook

Floreştenii sunt răzbunători cu cei care parchează anapoda. Deoarece le-a blocat cu duba accesul Ia ghena de gunoi, i-au lăsat punga cu gunoiul direct pe parbriz.  

Un floreştean a postat pe portalul Info Trafic Cluj o fotografie care vorbeşte mult despre caracterul oamenilor. În comuna clujeană Floreşti oamenii aşezaţi şi cumsecade îi întâlneşti tot mai rar. Vremurile îi mai schimbă pe oameni. Şi nu în bine se pare. 

Din fotografie se observă că o maşină e parcată în dreptul unui punct de colectare a gunoiului menajer. Un floreştean grăbit, nu s-a mai sinchisit să ocolească maşina cu pricina şi i-a plasat frumuşel direct pe parbriz punga de gunoi celui care l-a încurcat cu amar în drumul spre pubelă. 

"Cred că nu a avut acces maşina de gunoi la pubele și i-a lăsat cineva un cadou...", postează un floreştean pe Info Trafic Cluj, iar comentariile au şi apărut. "Suntem mai răi ca oamenii". "Era mai ok dacă chemau pe cei de la locală ca să îl ridice. Plimbarea plus amenda îl civiliza, așa, nu îl va impresiona prea mult." "TIPIC ROMÂNESC: Atât gestul cât şi parcarea". 

Comenteaza