Atenție la cum vă izolați! Spargeri în serie în zona Iris, în plină pandemie

Atenție la cum vă izolați! Spargeri în serie în zona Iris, în plină pandemie

Mai multe spargeri, urmate de furturi din mașină și de pe proprietate, au avut loc în această perioadă în cartierul clujean Iris.

“Duminică, la ora exactă 16:15, mi s-a spart geamul mașinii mele, deasupra la Auchan Iris (vârf în Dealul Morii, pentru cine cunoaște zona) de către niște indivizi cu o mașină de culoare bleumarin închis. Mi-au furat portofelul cu acte și o sumă minoră de bani.

Nu mă interesează banii, ci mai tare actele (buletinul și permisul de conducere) dacă le găsește cineva prin zona Iris, bănuiesc, aș rămâne maxim de recunoscător și are din partea mea o bere/suc/cafea. Orice informație m-ar putea ajută la prinderea lor.

Am vorbit cu oamenii din zonă și aparent niște oameni cu o mașină bleumarin au mai spart o casă și au furat cartofi de pe o plantație, tot în zona unde mi-a fost spartă mașina. Prea mare coincidență și poliția încă nu a găsit pe nimeni”, a relatat păgubitul, pe un grup de socializare (foto).

“Poliția își face treaba. Mie mi-au furat baloți de fân din Fânațe și i-au prins, dar la proces, ce să vezi, prejudiciul prea mic și nu îi pot judeca pe nemernici!”, “Actele nu se lasă în mașină, la vedere, da amu’ basta, e bine că poliția ne legitimează pe noi, care mergem la muncă și dacă avem declarație proprie”, au răspuns alți membri ai grupului de Facebook.

Comenteaza