Atenţia în trafic e vitală! Patru pietoni băgaţi în spital într-o singură zi

Atenţia în trafic e vitală! Patru pietoni băgaţi în spital într-o singură zi
Neatenţia în trafic, atât din partea şoferilor, cât şi a pietonilor, face victime. Patru persoane au fost rănite duminică în trei accidente de circulaţie diferite.

Astfel, în jurul orei 19:40, un clujean de 75 de ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca, pe trecerea de pietoni, a fost acroşat de un şofer de 31 ani.

Douăzeci de minute mai târziu, în jurul orei 20:00, doi pietoni, un bărbat de 61 ani şi o femeie de 58 ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, au fost grav răniţi pe raza municipiului Turda. De vină pentru producerea accidentului este un tânăr de 21 ani din judeţul Mureş care în timp ce conducea un autoturism în Piaţa Basarabiei, pe fondul unei defecţiuni la sistemul de lumini al autoturismului, nu ar fi observat pietonii angajaţi în traversare pe trecere. 

Nu în ultimul rând, în jurul orei 21:30, un bărbat de 27 ani din Cluj-Napoca care se deplasa pe strada Valea Gârbăului, înspre strada Răzoare, a surprins şi acroşat un bărbat de 51 ani care se afla pe partea carosabilă.

Accidentele s-au soldat cu rănirea gravă a pietonilor, aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs accidentele rutiere.

Comenteaza