Atelier auto pentru elevii de la Colegiul Tehnic de Transporturi GALERIE FOTO / VIDEO

Atelier auto pentru elevii de la Colegiul Tehnic de Transporturi GALERIE FOTO / VIDEO
Elevii specializărilor de automatizări din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi vor beneficia, începând din acest an şcolar, de un atelier auto cu aparatură de ultimă generaţie.

Elevii specializărilor de automatizări din cadrul Colegiului Tehnic de Transporturi vor beneficia, începând din acest an şcolar, de un atelier auto cu aparatură de ultimă generaţie. În cadrul acestui atelier, tinerii vor învăţa practic cum se verifică şi repară autoturismele într-un service auto.

Potrivit municipalităţii, realizarea atelierului din cadrul Colegiului de Transporturi a fost considerată prioritară pentru ca elevii să poată beneficia de noile tehnologii ale specializării.

"Ne dorim ca, odată dat în folosinţă acest atelier auto, să crească şi interesul elevilor spre această ramură de activitate şi în scurt timp să ne putem mândri că la Cluj-Napoca avem cea mai bună şcoală în domeniile auto din ţară. Avem acum toate premisele pentru a deveni un centru de formare profesională de referinţă la nivel naţional, chiar dacă Clujul nu are în specificul său industria auto, are în universităţile clujene specializări imoprtante care valorifică aceste aptitudini şi cunoştinţe. Acestea îi aşteaptă pe absolvenţii Colegiului, cu pregătire tehnică şi practică temeinică pentru a putea continua să fim un centru de cercetare etnic", a declarat primarul Sorin Apostu.

Atelierul auto a fost amenajat pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp, în locul fostei centrale termice, care a fost dezafectată, iar valoarea acestuia a atins costuri de 427.438,71 lei.

Comenteaza