Astăzi, 5 septembrie, ultima zi de Jazz in the Park la Cluj Napoca. Ce artiști vor urca pe scenă

Astăzi, 5 septembrie, ultima zi de Jazz in the Park la Cluj Napoca. Ce artiști vor urca pe scenă
| Foto: hotnews.ro

În ediția de anuo acesta de Jazz in the Park ai avut concerte pe scenele aflate în Parcul Național Etnografic ’’Romulus Vuia’’, Iulius Parc și Campusul USAMV.

Sâmbătă, 4 septembrie, a fost ziua în care Fatoumata Diawara, artista din Mali care a combinat cu virtuozitate muzica folk, blues, jazz și pop cu sonoritățile Africii tradiționale, va încânta publicul aflat în Parcul Etnografic.

Cei prezenți în parc s-au bucurat și de concertele lui Ron Minis, Nik Bärtsch, Bogdan Vaida și UFe și Puiu / VRTW Artists.

În aceeași zi, pe scena artiștilor români din Iulius Parc vor urca A-C Leonte & The Bash, Luiza Zan și JazzyBIT, iar pe pontonul de lângă lac lumea s-a bucurat de un silent concerts oferite de Yamaha.

Tot sâmbătă s-a deschis Campusul USAMV, aici urmând a avea loc concertele trupei Moonlight Breakfast și a DJ-ilor Bully / VRTW și Kornelia Binicevicz / Ladies on Records.

A FOST PREZENT ȘI EDILUL BOC

Jazz în the park este festivalul oamenilor care se relaxează pe muzică.

Ediţia de anul acesta a adus la Cluj tocmai din Africa una dintre cele mai bune voci din lumea jazzului internaţional şi pe Dominic Miller, chitaristul lui Stâng de 30 de ani.

„LIVE: Jazz in the Park 2021 - concert Fatoumata Diawara la Parcul Etnografic „Romulus Vuia”. Evenimentul este sprijinit de Primăria și Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca.” a transmis edilul Emil Boc. 

CE TE AȘTEAPTA ASTĂZI, 5 SEPTEMBRIE

În ultima zi din festival, duminică, 5 septembrie, publicul îl va asculta pe cântărețul de jazz al generației hip-hop José James cu a sa invitată specială Taali, ce vor urca pe scena principală din Parcul Etnografic.

Tot în Etnografic vor concerta Balkan Taksim, Mőrk, Hania Rani, Teodor Pop și artiștii VRTW Karak și Iorga.

Pe scena din Iulius Parc vor avea loc concertele Beats Remedy, Arcuș Trio și Iordache, iar în Campusul USAMV vor cânta JazzyBIT, UFe / VRTW și Habibi Funk DJ Set.

 

Comenteaza