Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată non-stop de Paşti. Vezi unde ajungi dacă ai urgenţe şi ce farmacii sunt deschise

Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată non-stop de Paşti. Vezi unde ajungi dacă ai urgenţe şi ce farmacii sunt deschise
Asistenţa medicală de urgenţă, prespitalicească şi spitalicească, va fi asigurată în Cluj în permanenţă, în toate spitalele publice, pentru toate specialităţile medicale, chirurgicale şi stomatologice, de Paşti, arată astăzi Direcţia de Sănătate Publică.

Pentru adulţi, urgenţele medico-chirurgicale sunt preluate la Unitatea de Primire a Urgenţelor de pe Clinicilor 3-5, iar pentru copii - la UPU de pe Moţilor 68. În Turda, Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi Huedin, serviciile de urgenţă sunt asigurate prin camerele de gardă ale tuturor spitalelor.

Asistenţa medicală de urgenţă stomatologică funcţionează pentru adulti şi copii, în permanenţă, pe toată această perioadă, în Cluj-Napoca pe strada Cardinal Iuliu Hossu 37. Totodată, serviciul de Ambulanţă al Judeţului Cluj funcţionează în regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Colegiul farmacistilor a stabilit farmaciile care vor asigura serviciul de permanenţă în perioada sărbătorilor  pascale, este vorba de Cynara Farm SRL pe Calea Floreşti 75, Remedium Farm pe 21 Decembrie 131, şi Viafarm în piaţa Mihai Viteazu. La sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Judeţului Cluj va funcţiona, în toată această perioadă, Serviciul de Permanenţă care poate fi apelat la numărul de telefon 433.645.

Comenteaza