Şase persoane reţinute de poliţişti după ce procurau prin înşelăciune marfă pe care o vindeau ulterior

Şase persoane reţinute de poliţişti după ce procurau prin înşelăciune marfă pe care o vindeau ulterior
Şase persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune şi a altor infracţiuni asociate au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Din primele cercetări reiese că persoanele respective s-au prezentat la diferite firme în calitate de reprezentanţi de societăţi de transport, folosind documente de înregistrare fiscală false, maşini cu număr fals de înmatriculare, acte de identitate ale conducătorului auto şi ale delegatului false.

Persoanele respective, V.O. de 43 ani, C. A. de 30 ani, S.G. de 35 ani, M. A. de 39 ani, M. I. de 36 ani şi C. M. de 52 ani, încărcau ulterior diferite mărfuri după care plecau. Cei şase au fost prinşi de poliţişti miercuri, în timp ce încercau să vândă marfa obţinută prin modalitatea amintită. Unul dintre suspecţi este Ovidiu Vancea, cunoscut ca Balibacea.

“Cei în cauză sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, complicitate la înşelăciune, uz de fals, instigare la înşelăciune, instigare la fals material în înscrisuri oficiale, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Suspecţii au fost arestaţi iniţial pentru 24 de ore, iar Tribunalul Cluj a emis în 11 noiembrie mandat de arestare pentru 29 de zile.
Comenteaza