Artistă din Ucraina, refugiată la Cluj-Napoca, a urcat pe scena Operei Naționale

Artistă din Ucraina, refugiată la Cluj-Napoca, a urcat pe scena Operei Naționale
| Foto: facebook.com/operacluj

Seara de vineri a adus reprezentația solistei Anna Bondarenko, refugiată ucraineană.

Opera Națională din Cluj-Napoca a pus în scenă “Evgheni Oneghin”, de Piotr Ilici Ceaikovski. Rolul principal a fost interpretat de Anna Bondarenko, solistă a Operei din Odessa, refugiată la Cluj. Reprezentația a avut loc în fața unei săli pline în care s-au aflat și alți refugiați ucraineni, care au avut parte de acces gratuit la acest eveniment.

“Nu am crezut că o să vedem casele distruse și oameni nevoiți să fugă din țară. Am fost primită excelent, cu multă grijă, mi s-au oferit mâncare, posibilitatea de a mă odihni. Aici oamenii sunt foarte calzi și buni. Nu știu când să mă întorc acasă, dar cred că momentul acela va veni”, a spus Anna Bondarenko, potrivit stirileprotv.ro.

”Suntem onorați să o avem pe Anna Bodarenko în această distribuție. O voce importantă, un personaj veridic. Își va găsi locul aici, la Opera Națională din Cluj, atât timp cât dorește să rămână și noi suntem aici să o ajutăm”, a declarat și Florin Estefan, manager general al Operei Naționale Cluj-Napoca.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza