Armin van Buuren nu mai vine la București. Și-a amânat show -ul pentru 2022, din cauza restricțiilor

Armin van Buuren nu mai vine la București. Și-a amânat show -ul pentru 2022, din cauza restricțiilor

Show-ul lui Armin van Buuren a fost amânat pentru 2022, din cauza restricțiilor COVID. 

”România, eram atât de aproape să dansăm împreună la cel mai mare spectacol solo al meu. Mi se rupe sufletul că acum, din cauza situației de covid-19, nu avem de ales decât să amânăm spectacolul până la 24 septembrie 2022. Echipa mea a muncit neobosit pentru a face din asta un spectacol de o viață și Am fost atât de încântată să te revăd și să-ți simt energia frumoasă, dar în loc să mă uit la ce ar fi putut să fie, aștept cu nerăbdare anul viitor. Deși nu putem să vă arătăm ce am creat anul acesta, vă promit că anul viitor veți asista la un spectacol care va rămâne veșnic amintit. Aveți grijă de voi și aveți grijă până atunci! - Armin”, a scris artisul.

Sâmbătă, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis printr-o hotărâre limitarea numărului de participanţi la evenimentele publice şi private pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise cu participarea a cel mult 2.500 de spectatori şi cu purtarea măştii de protecţie. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CMBSU.

Comenteaza