Video Armin van Buuren a închis Untold, la 09:00 dimineaţa. Primarul Clujului, pe vibe-ul olandezului până la 7

Armin van Buuren a închis Untold, la 09:00 dimineaţa. Primarul Clujului, pe vibe-ul olandezului până la 7

Primarul Clujului, Emil Boc şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Cluj, Alin Tişe, sunt mari fani ai Festivalului Untold şi ai oladenzului Armin van Buuren. Au petrecut până după zorii zilei de luni. 

Ambii au participat şi la ediţiile trecute ale festivalului, ba mai mult, în urmă cu un an, Boc a fost fotografiat în public, ţinându-şi soţia pe umeri şi dansând. Şi anul acesta s-a simţit bine, asistând la show-ul lui Armin van Buuren până la 07:00 dimineaţa.

DJ-ul olandez a închis ediţia din 2018 a festivalului şi s-a oprit din mixat în jurul orei 09:00. El este cunoscut pentru orele lungi pe care le place să le petreacă pe scena clujeană, în faţa zecilor de mii de fani. Deja obişnuit cu publicul de la Untold, recunoaşte că a avut parte de o experienţă minunată.

“Mă simt minunat să fiu din nou aici, iubesc ţara asta, îmi place că pot să îmi prezint muzica în felul meu. Toată lumea mă întreabă cât de mult voi fi pe scenă? Şi că se pariază pe asta. Nu lungesc doar de dragul de a lungi, depinde dacă atmosfera e bună și mulţimea e încântată”.

 

Comenteaza