ARDE CLUJUL: Incendii de vegetaţie în Feiurdeni. Primarul din Chinteni: "INCONŞTIENŢĂ" şi "NEPĂSARE"

ARDE CLUJUL: Incendii de vegetaţie în Feiurdeni. Primarul din Chinteni: "INCONŞTIENŢĂ" şi "NEPĂSARE"
| Foto: https://www.facebook.com/magdalenalucia.suciu

Primarul din comuna clujeană Chinteni a postat pe pagina de socializare duminică seara un apel către cei care provoacă dezastre prin incendierea vegetaţiei. Incendiul filmat este din localitatea Feiurdeni, transmite Lucia Magdalena Suciu.

"Constat că nu există zi în care să nu ne confruntăm cu astfel de situații, generate de inconștiența și totodată nepăsarea unora dintre semenii noștri.

VĂ ROG INSISTENT SĂ ÎNCETAȚI ORICE ACȚIUNE CARE PRESUPUNE APRINDEREA VEGETAȚIEI USCATE, pentru că astfel de incendii produse pe timp de noapte ar putea afecta inclusiv imobilele", a transmis primarul din Chinteni, alături de imaginile filmate cu incendiul din Feiurdeni. 

Cei care au comentat postarea spun că unii oameni parcă au înnebunit în primăvara aceasta, când pe toţi i-a apucat practica incendierii vegetației. 
 
Oamenii spun că ar trebui amendaţi drastic toţi proprietarii terenurilor incendiate. "Puterea exemplului!!! Cât să-i tot rugați? Puturoşi şi inconștienţi! Deja pare a fi făcut intentionat/ ostentativ fiecare incendiu", i-a scris cineva primăriţei din Chinteni. 

"Dacă se aplică legea atunci se încheie şi cu astea. Dacă nu, atunci rămânem la nivel de "conştientizare"!", spune un alt cetăţean. 

Pompierii clujeni lucrează zi şi noapte la stingerea incendiilor de vegetaţie din judeţ, însă legea se pare că nu este destul de aspră ca să îi sperie pe cei care incendiază în continuare vegetaţia uscată. 
 

Comenteaza