Arbitru bătut în timpul unui meci de fotbal. Şi-a pierdut un dinte!

Arbitru bătut în timpul unui meci de fotbal. Şi-a pierdut un dinte!
Evenimentul s-a petrecut în localitatea clujeană la Borşa, în minutul 88, când scorul era 2-2.

Arbitrul Victor H., în vârstă de 21 de ani, din cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri, este şi student la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Duminică, acesta arbitra meciul dintre echipele de Liga a V-a A.S. Borşa şi Progresul Vlaha când, în minutul 88, la scorul de 2-2, un jucător al echipei gazdă, furios pe o decizie a sa, i-a ars un pumn în figură. După incident, ameţit şi plin de sânge, arbitrul a fluierat sfârşitul meciului, trimiţând jucătorii la vestiare. Peste câteva zile, Comisia de disciplină din cadrul A.J.F. va decide ce măsuri se vor lua împotriva agresorului şi a echipei gazdă. 

Tânărul arbitru s-a ales cu o vânătaie în zona capului şi un dinte lipsă. El a fost foarte reţinut în declaraţii: Mama lui a ţinut totuşi să declare pentru Ziua de Cluj: "Pentru mine nu e important ce măsuri se vor lua împotriva echipei şi a agresorului, ci faptul că fiul meu şi-a pierdut cel puţin un dinte...". După ce l-au consultat pe tânărul arbitru, medicii legişti i-au recomandat o săptămână de îngrijiri medicale.

„La data de 10 mai, în jurul orei 18.00, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani din Iclod, arbitru la un meci de fotbal, ar fi fost agresat. Din primele verificări reiese că un bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii în zona feţei. În cauză s-a deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe," arată purtătorul de cuvînt al I.P.J. Cluj, Simona Vîrci.

 

Comenteaza