Foto Aproape 300 de poliţişti noi pentru Ordină Publică. Au absolvit la Cluj-Napoca

Aproape 300 de poliţişti noi pentru Ordină Publică. Au absolvit la Cluj-Napoca
Aproape 300 de polişişti noi pentru Ordină Publică. Au absolvit la Cluj-Napoca
Aproape 300 de polişişti noi pentru Ordină Publică. Au absolvit la Cluj-Napoca
Aproape 300 de polişişti noi pentru Ordină Publică. Au absolvit la Cluj-Napoca

Un număr de 292 de agenți de poliție, dintre care 95 de fete și 197 de băieți, au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca. Șeful promoţiei, cu media 9,81, este agent de poliţie Vlad-Ilie Teodosiu-Păducel, din județul Hunedoara.

 ”Un agent de poliție adevărat este impecabil atât în familie, cât și în societate sau la locul de muncă. În viața oricărei comunități, prezența agentului de poliție este esențială și el trebuie să reprezinte un model social, demn de urmat”, a fost mesajul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, citit de către prefectul județului Cluj, Ioan Aurel Cherecheș.

 ”Intrați în instituție în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceți mai departe tradiția Poliției Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale și a ordinii sociale”, le-a transmis Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, reprezentat la festivitate de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, comisar-șef de poliție Adrian Ciprian Miron.

Absolvenții se vor prezenta la sediul unității unde au fost repartizați în data de 5 noiembrie 2018. Cei 292 de agenți au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică. Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum cincisprezece serii de elevi și a inițiat în carieră trei serii de cursanți, reprezentând peste 3.900 de agenţi de poliţie.

Comenteaza