Bărbat dispărut de 5 zile dintr-o localitate clujeană. Apelaţi 112 dacă L-AȚI VĂZUT!

Bărbat dispărut de 5 zile dintr-o localitate clujeană. Apelaţi 112 dacă L-AȚI VĂZUT!

Poliţiştii clujeni apelează la ajutorul cetăţenilor pentru a găsi un bărbat în vârstă de 72 ani, din localitatea Sumurducu, judeţul Cluj, care a plecat de acasă de 5 zile și nu a mai revenit la domiciliu.

"La data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 21.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizată cu privire la faptul că LINGURAR NICOLAIE, în vârstă de 72 de ani, a plecat voluntar la data de 31.03.2023, de la domiciliul situat în localitatea Sumurducu, intenționând a se deplasa în comuna Dragu, din județul Sălaj și nu a revenit. Din verificările efectuate s-a constatat că nu a ajuns la locația unde intenționa să se deplaseze.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă -  1.80 m și 80 de kg. Avea un tatuaj pe antebrațul drept cu inscripția "LIVIA" .

La momentul plecării purta o căciulă de culoare gri, trening format dintr-o bluză și pantaloni de culoare neagră, o geacă de culoare neagră, o pereche de bocanci negri cu roșu și avea asupra sa o sacoșă de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112", transmite IPJ Cluj. 

Comenteaza