Apel la calm în traficul haotic din Cluj-Napoca. ”Avem mii de mașini, șoferi macho, nesimțiți și frustrați”

Apel la calm în traficul haotic din Cluj-Napoca. ”Avem mii de mașini, șoferi macho, nesimțiți și frustrați”

Traficul aglomerat și timpul pierdut pe șoselele din orașul comoară îi scot din pepeni pe unii șoferi. Participanții la trafic sunt tot mai răi și asta duce la neatenție. Un șofer face apel la omenie și la calm în trafic. 

”Mă întreb: oare cine și unde a greșit? Avem străzi aglomerate, oameni grăbiți, mii de mașini. Dar avem și sute de șoferi nesimțiți. Oare sunt mai speciali, dacă claxonează în prima secundă după ce s-a făcut verde?

Sau, daca stai pe banda unu, ai voie spre dreapta și înainte, dar se face verde intermitent spre dreapta. Oare vor fi dotați cu 2 perechi de ..., dacă ocupă locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități?

Sau vor părea mai masculi, dacă nu semnalizează la schimbarea sensului de mers, a schimbării de bandă sau depășirea unui obstacol? Și ar mai fi exemple.

Specimene frustrate, care strigă după femei pe stradă afișându-se în ipostaze de macho după volanul unor B...W trecute de vârsta tinereții. Măi oameni buni (și nebuni). Nu v-ar plăcea mai degarbă un trafic civilizat?

Chiar dacă este sufocat de mașini, chiar dacă trebuie să aștepți zeci de minute în ambuteiaje. Oare putem fi, macar 4 ore pe zi Oameni?”, scrie un șofer din Cluj-Napoca pe pagina de Facebook Info Trafic. 

Oamenii i-au răspuns că a devenit mai nou cea mai grea încercare aceea de a fi în circulație (și numai) respectuos, atent, calm și cumpătat, adică să fii Fair Play!!!  sau să fii pur și simplu OM. 

Comenteaza