Apartament mistuit de flălcări. Incendiul ar fi pornit de la joaca copiilor cu focul

Apartament mistuit de flălcări. Incendiul ar fi pornit de la joaca copiilor cu focul

Pompierii au fost alertați despre incendiul care a cuprins apartamentul din blocul de locuințe, situat pe strada Oțelarilor din municipiul Câmpia Turzii, în jurul orei 20.30.

Au fost dislocate la fața locului o autospecială pentru stingerea incendiilor și o autoscară din Detașamentul de Pompieri Turda, precum și o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Câmpia Turzii. Până în momentul sosirii pompierilor s-au autoevacuat din apartament o femeie și doi copii. Pompierii au găsit o încăpere cuprinsă în totalitate de flăcări cu posibilitatea de a se extinde și la celelalte încăperi.

Intervenția a durat cca 40 de minute, reușind să fie limitată propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit. Focul a distrus obiectele din încăperea unde a izbucnit incendiul (mobilier, materiale textile și aparatură electronică) și a deteriorat celelalte încăperi ale apartamentului. Cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, a fost jocul copiilor cu focul.

Comenteaza