Apă cu „porția” în mai multe localități din Cluj. Sistemul de alimentare este suprasolicitat

Apă cu „porția” în mai multe localități din Cluj. Sistemul de alimentare este suprasolicitat

Compania de Apă Someș S.A. a anunțat, duminică, că în mai multe localități din județul Cluj furnizarea apei potabile se realizează cu „intermitențe”.

Sunt vizate nu mai puțin de 12 localități din județul Cluj. Potrivit reprezentanților Companiei de Apă, măsură se ia în contextul în care sistemul de alimentare cu apă a fost suprasolicitat deoarece unii consumatori ar fi „utilizat apa din rețea în alte scopuri decât cele strict gospodărești”.

Furnizarea de apă potabilă se va face cu întreruperi în următoarele localități din Cluj:

- Gilău: str. Principală (parțial), str. Republicii (parțial)
- Someșul Rece
- Feleacu (parțial)
- Sălicea
- Dângăul Mare
- Dângăul Mic
- Bălcești
- Iacobeni
- Curtuiuș
- Cuzdrioara (parțial)
- Calna
- Bogata de Sus

„Compania de Apă Someș face eforturi pentru restabilitea, în cel mai scurt timp, a continuității furnizării serviciului de alimentare cu apă”, anunță reprezentanții companiei. Însă, până atunci locuitorii vor primi apă „cu porția”, fără a știi un program conform căruia se vor face întreruperile.

„Pentru a limita timpul necesar pentru reluarea serviciului în condiții de continuitate, rugăm utilizatorii să folosească apă doar pentru consumul casnic, nu și pentru lucrări agricole sau zootehnice. Mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Compania de Apă Someș.

Comenteaza