Şantier în centrul Clujului: E.On Gaz repară de mâine strada Avram Iancu, reparaţiile durează până în octombrie

Şantier în centrul Clujului: E.On Gaz repară de mâine strada Avram Iancu, reparaţiile durează până în octombrie
Şantier pe strada Avram Iancu, în centrul Clujului, de mâine. Distribuitorul de gaze E.On Gaz anunţă că începe lucrările de investiţii pe stradă, iar lucrările au loc doar noaptea, "la solicitarea autorităţilor locale", pentru a nu perturba traficul.
">

Înlocuirea reţelei de distribuţie a gazelor naturale implică reabilitarea a şapte kilometri de conducte în tot centrul oraşului, inclusiv Avram Iancu, iar valoarea investiţiei a fost calculată la patru milioane de lei. Lucrările de pe Avram Iancu încep mâine dimineaţă, pe patru tronsoane, iar primul dintre acestea este cel cuprins între intersecţia cu strada Calea Turzii, până la intrarea în Cimitirul Central, pe partea numerelor cu soţ. "Pentru a diminua, pe cât posibil, perturbarea traficului rutier în zonă autorităţile locale au solicitat ca lucrările de reabilitare a reţelei să se efectueze în intervalul orar 18 -7. În acest sens, rugăm respectuos conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă", explică purtătorul de cuvânt al E.On Gaz Distribuţie, Oana Trandafir. Ea adaugă că lucrările sunt "absolut necesare" pentru "menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă".


Lucrările nu durează puţin: Trandafir spune că din cauza "complexităţilor lucrărilor de modernizare" şantierul durează "cel mai probabil" până în luna octombrie a acestui an.

Comenteaza