Video Angajări la ISU Cluj. 45 de locuri/ Care sunt cerințele

Angajări la ISU Cluj. 45 de locuri/ Care sunt cerințele

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj anunță concurs pentru încadrări pe posturi de soldat profesionist.

ISU Cluj selectează, în următoarea perioadă, din rândul persoanelor care îndeplinesc criteriile legale, 45 de posturi de soldat profesionist (servant) pentru următoarele subunități de intervenție:

- Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca – 16 posturi;
- Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca – 15 posturi;
- Detașamentul de Pompieri Turda – 6 posturi;
- Detașamentul de Pompieri Huedin – 8 posturi .

Anunțul privind condițiile necesare pentru aplicare, etapele desfășurării concursului, cât și graficul de desfășurare se găsește pe site-ul unității, la secțiunea ”Concursuri” (http://isucj.ro/concursuri/), subtitlul: ”22.11.2021 – Anunț concurs soldat profesionist”!

Criteriu specific de recrutare – candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, împliniți în anul participării la concursul de admitere!

Persoanele interesate vor trimite exclusiv online, la adresele de e-mail menționate în anunț - în funcție de opțiunea candidatului, toate documentele necesare dosarului de recrutare (specificate în anunț), până în data de 9 decembrie a.c., ora 16.00 !

Pentru selecție vor fi susținute doar probe practice: ”Urcarea pe scară”, ”Deplasarea în subsol întunecat” și ”Traseul practiv-apicativ”.

Descrierea pas cu pas a ultimei probe: 

Comenteaza