Andreea Esca, DJ la UNTOLD 2022

Vedeta ProTv Andreea Esca a urcat pe scenă la UNTOLD, alături de Otravă, în calitate de DJ. Nu toată lumea a fost încântată de acest lucru. 

„În timp ce foarte mulți Dj și produceri români foarte talentați stau pe bara și nu sunt băgați în seamă (iar cei care sunt băgați în seamă merg să pună muzică pe o ciorba și o bere, sau sunt tot din cercurile lor), Andreea Esca a trecut de la știrile ProTv, la dj de festival. Îl așteptăm și pe Iohannis după ce termină mandatul de președinte să se apuce de dj-ala. Asta-i România”, a scris DCinis Marin Geroge alias Deejay Killer . 

Andreea Esca a fost la platane pe una dintre scenele UNTOLD, alături de Otravă, și a cântat la microfon Imnul Golanilor din Piața Universității din anul 1990.

"Buna dimineata!!!!! De la ora 19:00 (cum altfel) va astept la un alt fel de pupitru! Doar azi! La UNTOLD, Scena TIME, unde alaturi de Blogu lu' Otrava va voi impartasi din preferintele noastre muzicale! Pe vechi:) dar nu numai! Ce ziceti? Ne vedem?'', a scris Esca, pe Facebook. 

Comenteaza