Andreea Esca: ”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit"

Andreea Esca: ”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit"
| Foto: cancan.ro

”Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât și soțul meu și unul dintre copii, și mulțumită lui Dumnezeu și medicilor extraordinari, alături de care am trecut în această perioadă nefericită, suntem bine și avem un rezultat negativ astăzi, toți trei”, a spus prezentatoarea TV, la Știrile Pro TV.

Andreea Esca, una dintre cele mai cunoscute personalități ale mass-mediei românești, a confirmat în această seară că s-a infectat cu noul coronavirus. De asemenea, soțul său, Alexandre Eram, în vârstă de 50 de ani și fiul celor doi, Aris, au fost infectați cu virusul SARS-COV-2.  Vedeta a povestit cum  starea de sănătate a soțului său s-a deteriorat rapid din cauza coronavirusului. Astfel, de la febră până la ventilația mecanică non-invazivă nu a fost cale lungă.

Fiul Andreei Esca, Aris a sunat-o și i-a spus: „Să știi că l-au dus pe tata la Terapie Intensivă!”. Soțul ei îi spunea întruna pe patul de spital: „Nu mai pot... Cred că ăsta e iadul. Mă simt foarte rău”.

„Cred că a pierdut opt kilograme. Este incredibil cât de repede te poți deteriora de la o zi la alta de la acest virus nemernic.”, a declarat jurnalista.

"La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Într-o zi, făcând ceva de mâncare, făceam niște cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că dintr-o dată nu simt deloc mirosul de la usturoi, ceea ce e puțin ciudat... am început să testez tot felul de parfumuri pe care le aveam în casă și care erau foarte foarte puternice şi mi-am dat seama că nu simt absolut nimic, o senzație extrem de ciudată, după care am început să gust tot felul de lucruri și mi-am dat seaama că îmi pierdusem și gustul. Puteam să mănânc absolut orice, că nu simțeam absolut nimic" a declarat Andreea Esca.

”Habar nu avem de unde ne-am îmbolnăvit. Habar nu avem... Noi chiar am fost printre cei care ne-am protejat cât am putut de mult, am fost atenți la o mulțime de lucruri, dar, repet, cred că toți suntem oameni și cred că toți, la un moment dat, putem face, cu voie sau fără de voie, o abatere care să ne coste sănătatea. Aceste mici neglijențe pe care le fac și oameni ca mine, care au fost foarte atenți, vă pot costa sănătatea. Pe noi ne-au costat”.

Comenteaza