Amenzi pentru depozitarea ilegală a deșeurilor. Boc: "Cine face ca ei, ca ei pățește!"

Amenzi pentru depozitarea ilegală a deșeurilor. Boc: "Cine face ca ei, ca ei pățește!"
| Foto: Instagram

Primarul Emil Boc a postat un mesaj de atenționare la adresa celor care abandonează deșeuri în locurile neamenajate în acest scop.

Emil Boc a dat de exemplu de AȘA NU, pe contul său de Instagram, cazul unei persoane care a aruncat niște deșeuri în zona Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, pe terenul parohiei Ortodoxe Nașterea Maicii Domnului din Someșeni.

"Dragii mei, cine face ca ei, ca ei pățește! Adică dacă arunci gunoaie, creezi rampe clandestine, amendă de 2500 de lei și salubrizare pe cheltuiala ta! Menține Clujul curat pentru că așa stă bine la Cluj!", a avertizat edilul Clujului în mesajul video postat pe Instagram

"Din verificările specifice, a fost identificată persoana care a transportat și abandonat aceste deșeuri, iar la data de 04.01.2024, aceasta a fost sancționată cu amendă în cuantum de 2.500 lei în baza HCL nr. 191 din 2009 privind buna gospodărire a municipiului Cluj-Napoca, fiind dispusă totodată ca măsură complementară salubrizarea terenului în cauză pe cheltuiala contravenientului", este mesajul atașat postării primarului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emil Boc (@emilboc)

Comenteaza