Amenzi de zeci de mii de euro într-o singură zi pentru clujenii care nu au stat în case

Amenzi de zeci de mii de euro într-o singură zi pentru clujenii care nu au stat în case

A fost verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.128 de persoane din județul Cluj, iar 88 societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost controlate. 

Pentru impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgență la Cluj au acționat 755 de polițiști, jandarmi, poliţişti locali şi militari. S-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.128 de persoane din județul Cluj, iar 88 societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost controlate. 

Pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțe militare, s-a impus aplicarea a 136 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 237.870 de lei. Majoritatea sancțiunilor au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației conform ordonanțelor militare în vigoare.

Au fost întreprinse măsuri pentru transportul a 30 cetățeni reîntorși în țară, spre locațiile de domiciliu pentru urmarea perioadei de carantină sau autoizolare. 256 de salvatori din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul de Ambulanță Județean au fost implicați în acțiunile de împiedicare a răspândirii noului coronavirus, dar și în activități specifice Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

Comenteaza