Am promis că vă facem ZIUA mai interesantă. Iată! VIDEO

Am promis că vă facem ZIUA mai interesantă. Iată! VIDEO
ziuadecj.ro şi-a pus haine noi. Website-ul a trecut printr-un facelift, prin care am dorit să răspundem mai bine nevoilor cititorilor.

De astăzi, ziuadecj.ro este mai interesantă. Ne-am propus să fim mai aproape de cititori prin elemente noi pe homepage, de multimedia şi interactivitate.

Faceliftul ziuadecj.ro a fost realizat în parteneriat cu Netlogiq.

"Site-ul a rămas uşor de citit, dar l-am făcut mai plăcut ochiului. În plus, experienţa online a utilizatorilor va fi de aici înainte completă: vor fi la un singur click de video-urile şi galeriile foto de pe site, respectiv de emisia live şi ştirile Realităţii TV Cluj, televiziunea cu cele mai bune juirnale TV şi cele mai interesante talk-show-uri", a declatat directorul Rareş Bogdan.

 

Vă prezentăm mai jos câteva dintre modificările de pe homepage

În primul rând, articolele principale de pe site sunt mai vizibile şi mai atrăgătoare. Fotografia este mai mare, iar materialele vor fi marcate, în funcţie de importanţa lor, ca la marile website-uri şi televiziuni ale lumii, cu breaking news sau news alert.

Pe noul homepage, aveţi posibilitatea să accesaţi rapid o serie de articole referitoare la cele mai importante subiecte ale momentului. "Hot topics" sunt ordonate în funcţie de cuvinte cheie, cum ar fi în aceste zile "Nokia" şi "Scorpions".

 

Chiar pe header, aveţi link către emisia LIVE a staţiei locale Realitatea TV Cluj, unde găsiţi cele mai bune ştiri din oraş în fiecare zi, de la 18.10, respectiv 20.15. În fiecare seară, de la 20.30, accesând linkul veţi putea urmări emisiunile de dezbateri marca Realitatea. Tot de pe header veţi afla, dintr-o singură privire, maximele şi minimele termice ale zilei, ca să ştiţi dacă vă aşteaptă o zi însorită sau una ploioasă.

Imediat sub cele mai importante titluri, ziuadecj.ro vă face recomandări. Vă vom aduce în atenţie în această zonă în special reportaje sau ştiri insolite.

Orice site de ştiri quality pune preţ pe editoriale şi opinii. Aşa şi noi. De astăzi, acest gen de articole este prezentat într-o zonă distinctă pe ziuadecj.ro.

 

 

ziuadecj.ro vă oferă mai multe articole multimedia şi interactive. Pe noul homepage veţi descoperi un box destinat ştirilor Realitatea TV Cluj, articolelor cu imagini video şi galerii foto, respectiv sondajelor în care sunteţi invitaţi să vă spuneţi părerea în legătură cu evenimentele importante care se petrec în oraş.

În interiorul site-ului sunt şi alte mici îmbunătăţiri, pe care vă invităm să le descoperiţi pas cu pas.

"Principala îmbunătăţire este, din punctul meu de vedere, că cititorii vor găsi 18-20 de ştiri în primul ecran al calculatorului. În plus, efortul echipei ziuadecj.ro de a pune accent pe multimedia va fi mai bine valorificat pe noul homepage. Per ansambu, modificările din site sunt gândite astfel ca cititorii să ştie că găsesc aici ştiri text şi video în timp real, adică în cel mai scurt timp după producerea unui eveniment", a declarat şi Ionel Lespuc, project manager ziuadecj.ro.

 

Comenteaza