Foto "Am parcat ca un bou". Mașină lăsată aiurea în Gruia, vandalizată de vecinul blocat

"Am parcat ca un bou". Mașină lăsată aiurea în Gruia, vandalizată de vecinul blocat
Un clujean a vandalizat mașina celui care i-a blocat accesul în curte cu un mesaj drept învățătură de minte
Un clujean a vandalizat mașina celui care i-a blocat accesul în curte cu un mesaj drept învățătură de minte
Un clujean a vandalizat mașina celui care i-a blocat accesul în curte cu un mesaj drept învățătură de minte

Un şofer care a blocat accesul auto într-o curte, s-a ales cu maşina vandalizată pentru că nu şi-a lăsat numărul de telefon la care să poată fi sunat în caz de nevoie. 

La Cluj-Napoca, oraş în care există o criză acută de locuri de parcare, șoferii cu bun simț lasă în parbriz un număr de telefon atunci când parchează în locul altuia sau când se gândesc că ar putea bloca accesul unui alt șofer.   

Însă unii șoferi grăbiți parchează pe unde găsesc loc, ”furând” un loc de parcare sau blocând accesul auto într-o curte şi uită sau nu vor să lase un număr de telefon pentru a putea fi contactat să-şi mute automobilul. 

Reacţia celui blocat, care a fost deranjat la maxim de impertinenţa şoferului neatent s-a transformat în infracțiune. I-a vandalizat mașina omului care a parcat anapoda. „Data viitoare lasă un număr de telefon” a scris acesta pe capota maşinii cu un vopsea de culoare neagră. „Am parcat ca un bou” a mai scris acesta pe ușile laterale. 

Victima a aflat vestea pe un grup de Facebook - Şoferi De Week-end CLUJ, iar incidentul a provocat dezbateri aprinse pe un grup de Facebook pe tema: cine este vinovat, „parcagiul” sau „vopsitorul”?

Oamenii spun că cel cu vopseaua va răspunde în faţa legii, totuși mulți recunosc că sunt exasperați când este meci în Gruia de faptul că autoritățile nu își fac treaba. Oricum, în Cluj-Napoca problema locurilor de parcare nu e una nouă, iar municipalitatea încă se luptă să le ofere șoferilor variante pentru parcare. 

„Când e zi de meci pe str. Suceava poliţia locală nu ia măsuri. Nu ridica maşină doar amendează! Şi tu ca riveran rămâi cu poarta blocată nu poţi ieşi cu maşina până se termină meciul! Mi se pare penibil să fii condiţionat de un tâmpit care vine la meci vede că e acces auto dar el tot acolo parchează fară nicio problemă că vezi doamne nu are unde parca că stadionul nu dispune de parcări! Intr-un fel îmi înţeleg perfect vecinul!

Aşa păţim întotdeauna când e zi de meci şi nu se iau măsuri de mult! Asta e situaţia din păcate!”, a scris un clujean care locuiește în cartierul Gruia din Cluj-Napoca, citat de adevarul.ro

FOTO: Paul Racolţa

Comenteaza