Altercaţie cu scandal: bărbaţi băgaţi în spital, după o ceartă în familie

Altercaţie cu scandal: bărbaţi băgaţi în spital, după o ceartă în familie
Doi bărbaţi au ajuns în spital după ce au fost bătuţi de către alţi doi bărbaţi, în urma unui conflict spontan survenit în faţa unui imobil din municipiul Turda.

Altercaţia care s-a soldat cu rănirea a doi bărbaţi, de 29, respectiv 41 de ani, a avut loc în seara zilei de joi, 17 iulie, la ora 21:25, după ce un conflict familial a degenerat într-o bătaie cu pumni şi bâte.

"Poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Turda au intervenit pentru aplanarea conflictului şi pentru a acorda sprijin victimelor. Totodată, s-a stabilit faptul că doi bărbaţi de 32 de ani, respectiv de 55 de ani, din Turda, au cauzat leziuni altor doi bărbaţi, folosindu-se de pumni şi bâte din lemn. Vătămarea corporală a victimelor a avut loc în faţa unui imobil de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, din Turda, în urma unor altercaţii verbale survenite în curtea imobilului şi continuate în stradă", se precizează în buletinul de presă remis d eInspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Bărbaţii vătămaţi în urma incidentului au fost transportaţi la Spitalul Municipal Turda, medicii stabilind că nu este necesară internarea acestora.

Victimele au formulat plângere penală împotriva bărbaţilor de 32 de ani, respectiv de 55 de ani, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe" şi „violare de dominiciliu", fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza