Alt weekend, alţi şoferi prinşi băuţi la volan prin Cluj/ Un tânăr mangă şi fără permis a făcut un accident şi a fugit

Alt weekend, alţi şoferi prinşi băuţi la volan prin Cluj/ Un tânăr mangă şi fără permis a făcut un accident şi a fugit

Şoselele Clujului par a fi pline de şoferi aflaţi la volan sub influenţa alcoolului. Poliţiştii au depistat doar în acest weekend mai multe astfel de cazuri.

Aşadar, duminică, în jurul orei 04.20, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej au fost sesizați, prin apel 112, pentru a interveni la un eveniment rutier produs pe DJ 161D, în localitatea Nireș, în urma căruia un conducător auto ar fi intrat în coliziune cu gardul a două proprietăți, abandonând autoturismul.

În urma verificărilor, polițiștii l-au depistat în scurt timp pe conducătorul auto, constatând faptul că este vorba de un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Unguraș, care în timp ce s-ar fi deplasat cu autoturismul pe direcția Unguraș spre Dej, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu gardul celor două imobile din localitatea Nireș, ulterior abandonând autoturismul.

Polițiștii au constat că acesta nu deține dreptul de a conduce autovehicule, iar la testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată o concentrație de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, tot duminică, în jurul orei 18.45, polițiștii din Gherla, au interceptat în trafic un autoturism condus pe strada Clujului din municipiu, de către un bărbat în vârstă de 73 de ani, din Gherla, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, aproape de miezul nopţii, în jurul orei 23.50, polițiștii din Cluj-Napoca au interceptat în trafic un autoturism condus pe strada Piața Gării, de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Cluj-Napoca.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un şofer băut a fost identificat în trafic şi sâmbătă. În data de 18 iunie, jurul orei 04.30, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Dej, a fost depsitat de către polițiști în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Crângului, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest conducătorului auto i-a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza