Alertă la Cluj. Tânăr cu comportament suspect, prins după ce a încercat să fure mai multe mașini

Alertă la Cluj. Tânăr cu comportament suspect, prins după ce a încercat să fure mai multe mașini
| Foto: Arhiva

Un tânăr cu un comportament suspect a fost depistat în trafic și reținut de polițiști în Piața Cipariu din Cluj-Napoca, după ce aceștia au fost sesizați că individul ar fi încercat să sustragă mai multe mașini în cartierul Gheorgheni.

Bărbatul bănuit de sustragerea unui auto, un tânăr de 21 de ani din Gura Humorului, a fost prins pe polițiștii clujeni în Piața Cipariu, în zona fostei clădiri a Inspectoratului Școlar.

"În jurul orei 12:30 am fost sesizati cu privire la faptul ca un bărbat ar fi incercat sa sustraga autovehiculul unei firme de curierat, auto care era deschis cu cheia in contact, pe strada Teodor Mihaly. Nu ar fi reusit intrucat curierul era in apropiere și l-a oprit. Ulterior, acesta ar fi intrat intr-un autovehicul stationat pe strada Slanic, în partea dreapta, soferul fiind la volan. In momentul in care soferul s-ar fi dat jos pentru a-l extrage din auto pe barbat, acesta ar fi reusit sa fuga cu masina.
Imediat dupa aceste fapte au fost alertate toate echipajele de politie din teren, iar in scurt timp politistii Biroului Rutier l-au depistat in Piata Cipariu si l-au imobilizat", precizează IPJ Cluj. 

Potrivit polițiștilor, la unitatea medicală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. La ora transmiterii știrii acesta se afla la sediul Poliției Rutiere pentru a fi audiat.

Revenim cu detalii

Comenteaza