Alegerile pentru funcţia de student senator din cadrul UBB, anulate parţial.

Alegerile pentru funcţia de student senator din cadrul UBB, anulate parţial.
Biroul Electoral Central al Studenţilor (BECS) din Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) va anula în parte alegerile pentru funcţia de student senator. Este vorba, mai exact, despre desemnarea studentului senator reprezentant al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, iar refacerea alegerilor va avea loc în termen de 5 zile.

Conform BECS, candidaturile depuse rămân valabile şi nu se mai pot depune alte candidaturi întrucât proceseul de depunere a candidaturilor a respectat prevederile legale. Candidaţii înscrişi pentru funcţia de senator a acestei facultăţi nu beneficiază de o nouă perioadă de campanie electorală. "Se anulează doar secţiunea privind desemnarea studentului senator reprezentant al Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, nu şi voturile exprimate de studenţii acestei facultăţi în ceea ce priveşte alţi candidaţi pentru funcţia de student senator, reprezentanţi ai altor facultăţi", transmite BECS.

Conform regulamentului, se reorganizează şi alegerile pentru locurile neocupate în consiliile facultăţilor. Astfel, în Consiliul Facultăţii de Biologie şi Geologie a mai rămas un loc, iar în cadrul Facultăţii de Chimie şi Inginerie Chimică două locuri. Votarea are loc în perioada 21-23 februarie, între orele 10:00 şi 16:00, la secţiile de votare amenajate în următoarele locaţii: Facultatea de Mediu, Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, cantina Hasdeu, Facultatea de Chimie şi Facultatea de Biologie.

(A. MUREŞAN)

 

Comenteaza