ALEGERI LA CLUJ. Cum a fost reflectată ziua cea mai lungă pe ziuadecj.ro

ALEGERI LA CLUJ. Cum a fost reflectată ziua cea mai lungă pe ziuadecj.ro
ziuadecj.ro a reflectat pe larg şi în timp real tot ceea ce s-a întâmplat duminică, în ziua alegerile europarlamentare.

Ziua cea mai lungă, cea a alegerilor europarlamentare din 25 mai, a fost reflectată pe larg şi în timp real de echipa ziuadecj.ro. 80 de ştiri au fost publicate duminică pe website, dintre care peste 65 s-au referit la alegerile care trimit 32 de români în Parlamentul european.

De pe ziuadecj.ro aţi putut afla ce au declarat la ieşirea de la urne politicienii care au cerut votul clujenilor, Corina Creţu, Daniel Buda sau Norica Nicolai, dar şi cei mai importanţi oameni din politica locală, Ioan Rus, Aurelia Cristea, Emil Boc, Daniel Buda, Remus Lăpuşan, Alin Tişe, Mate Andras Levente, Marius Nicoară şi Horea Uioreanu. Tot pe pe ziuadecj.ro aţi putut afla ce au declarat preşedintele Traian Băsescu, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, primarul capitalei Sorin Oprescu, lideri de partide precum Crin Antonescu şi Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Elena Udrea sau Mihai Răzvan Ungureanu.

ziuadecj.ro a informat, de asemenea, şi despre fraudele electorale din judeţul Cluj, şapte la număr.

Ca să ştiţi exact cum a mers procesul de votare, v-am spus cum a evoluat numărul participanţilor la scrutin, dar şi care au fost scorurile parţiale ale partidelor, aşa cum s-au reflectat acestea din exit-poll-uri.

Duminică seara, echipa ziuadecj.ro a fost prezentă în sediile de campanie ale partidelor şi v-a prezentat scorurile finale conform exit-poll-urilor, reacţiile în urma difuzării acestora şi primele declaraţii de la PSD, PNL și PDL.

La final, specialistul în politică ziuadecj.ro, Valentin Mălăescu, a analizat rezultatele europarlamentarelor în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

Luni dimineaţa, v-am oferit primii surprinzătoarele rezultatele finale de la Cluj.

"A fost un maraton pe care l-a câştigat ziuadecj.ro. Pentru că despre europarlamentare se spune că au fost "încălzirea" înaintea prezidenţialelor, vă promitem că vom fi într-o formă şi mai bună la alegerile din toamnă, pentru funcţia de preşedinte al României", s spus Ionel Lespuc, project-manager ziuadecj.ro.

 

Comenteaza