Aeroportul Cluj. Un italian a închiriat avion privat, cu o sumă exorbitantă, pentru a aduce la lucru opt muncitoare române

Aeroportul Cluj. Un italian a închiriat avion privat, cu o sumă exorbitantă, pentru a aduce la lucru opt muncitoare române
| Foto: getty.com

Aeroportul Cluj. Martin Foradori Hofstätter, proprietarul vinăriei „J. Hofstätter” din Termeno,Italia, a închiriat un avion privat pentru a aduce opt muncitoare din România fără de care, spune el, nu se poate descurca.

„Am încercat să rezolvăm problema în toate modurile, dar fără succes. Așa că, după două săptămâni de telefoane, discuții cu politicieni din Roma și Uniunea Europeană, reprezentanți ai ambasadelor, precum și discuții intense cu managerii asociațiilor comerciale, ne-am trezit nevoiți să închiriem, in extremis, un jet privat de la aeroportul din Cluj pentru a le aduce în Italia.

Pentru această perioadă, o puteți considera o cheltuială chiar nebună, dar fără aceasta, viitorul podgoriilor mele ar fi fost compromis. Nu aveam nicio alternativă”, a declarat Martin Foradori Hofstätter, citat de digi24.ro.

Acesta spune că româncele îi lucrează via impecabil și că nu avea altă soluție de a le aduce în Italia, asumându-și astfel acest cost foarte ridicat.

Etichete
Comenteaza