Adolescent de 17 ani, reținut pentru furt. 19 garaje sparte în doar câteva zile

Adolescent de 17 ani, reținut pentru furt. 19 garaje sparte în doar câteva zile

Polițiștii clujeni au desfășurat, joi, trei percheziții domiciliare la locuințele a trei persoane, care ar fi pătruns prin efracţie în 19 garaje, de unde au sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 11.200 lei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Turda au făcut joi trei percheziții domiciliare, în Turda și comuna Viișoara, la locuințele a trei persoane, bănuite de furt calificat în formă continuată.

Conform IPJ Cluj, din cercetări a reieșit faptul că  în perioada 20-25 septembrie, aceştia au pătruns prin efracţie în 19 garaje aflate în municipiul Turda, de unde au sustras mai multe unelte electrice şi mecanice, precum şi alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 11.200 lei.

În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză.

"Urmare a probatoriului administrat, la data de 30 septembrie a.c., un tânăr de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda cu propunere de luare a altor măsuri preventive. Prejudiciul cauzat în urma faptelor săvârșite a fost recuperat în proporţie de aproximativ 50 %", au mai precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Activitățile desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

Comenteaza