Update Foto Adolescent cu trotinetă, lovit de mașină pe Turzii. Pe trecere

Adolescent cu trotinetă, lovit de mașină pe Turzii. Pe trecere
Adolescent, lovit de mașină pe Turzii
Accident pe Turzii. Un tânăr a fost lovit pe trecere

Un adolescent a fost accidentat, luni după-amiază, de o mașină în timp ce traversa pe o trecere de pietoni, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

UPDATE 2: Potrivit polițiștilor, cu ocazia cercetării la fata locului, s-a stabilit ca minorul a încălcat regula de circulatie privind neasigurarea la schimbarea direcției de mers, faptă prevăzută si sancționată de OUG 195/2002R.
In cauza se se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiuii de vătămare corporală din culpa.

UPDATE 1: A fost alertat un echipaj SMURD, în jurul orei 17.00, pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr de 14 ani, ca urmare a unui accident rutier produs pe Calea Turzii.
"Tânărul prezenta traumatisme la nivelul unui membru inferior, la un umăr și la nivelul capului. Acesta a avut episoade de pierdere a cunoștinței pe timpul evaluării efectuate de către echipajul SMURD", a precizat ISU Cluj. Băiatul a fost transportat la UPU Copii pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Conform IPJ Cluj, din primele informatii, un conducator auto de 58 de ani in timp ce se deplasa pe strada Calea Turzii, a surprins si accidentat conducatorul unei trotinete, un minor de 14 ani, care se afla angajat in traversarea strazii pe trecerea pentru pietoni.
In urma impactului, minorul a fost transportat la o unitate medicala im vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

_______________________

Potrivit primelor informații, ar fi vorba despre un adolescent cu o trotinetă care ar fi fost lovit de un autoturism în timp ce traversa pe trecere de pietoni. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD. 

 

Comenteaza