Video Continuă acţiunea "demolarea garajelor" la Cluj-Napoca: Primul garaj de pe Dorobanţilor pus la pământ

Continuă acţiunea "demolarea garajelor" la Cluj-Napoca: Primul garaj de pe Dorobanţilor pus la pământ

Şi pe strada Dorobanţilor se demolează garajele de cartier. Un cititor ne-a trimis imagini cu primul garaj care a fost pus la pământ din lanţul de garaje pe care municipalitatea le vrea demolate. 

În locul garajelor demolate până în luna martie, în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca au răsărit deja mult aşteptatele locuri de parcare atât de necesare clujenilor. Acum a venit rândul Mărăştiului la demolare.

Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis pe numărul de WhatsApp al redacţiei prima dovadă a faptului că a început demolarea garajelor de cartier şi pe strada Dorobanţilor, la numărul 105. "Demolare primul garaj de pe Dorobanţilor 105", este mesajul de sub imaginile trimise de un clujean. 

Primăria Cluj-Napoca a trimis somații către mii de proprietari din oraş în această perioadă cu îndemnul să demoleze garajele din cartiere. Municipalitatea speră ca în următorii trei ani se vor demola aproape 10.000 de garaje în Cluj-Napoca.

Pe locul garajelor administraţia clujeană amenajează locuri de parcare pentru mașini și biciclete şi pune la punct aleile dintre blocuri. 

Comenteaza